![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.
Ten post edytował Chewolf 16.10.2007, 18:19:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A widziałeś jak wygwizdali Pudelsów?
![]() Dobrze im tak. Ja też lubię Sistars :wink: -------------------- c'est la vie!
Programowanie, webmasterka, hardware, software, serwery, internet... - warsztat.webd.pl!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A widziałeś jak wygwizdali Pudelsów?
![]() Dobrze im tak. Ja też lubię Sistars :wink: Hehe Maciek już zdażył się napić , hehe ale ten Orłoś to też dobry , takie fajne pytanie że hoho ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehehe... to jak orlos gada z malenczukiem wygladalo to jakby malenczuk mial go poprostu w d...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
A ja jestem pod wrażeniem koncertu Budki Suflera. Piękny koncert, ładne doprawiony występami gości.
A na zakończenie - wspaniała publiczność spiewająca sto lat, i cały refren piosenki. Aż sie wzruszyłem ![]() Jestem przekonany, że Budka na to zaslużyła - i cieszę się, że udało sie, choć w taki sposób pokazać im, ile znaczą dla polskiej publiczności. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Skąd: olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co do sistarsu to wczoraj byl na dniach mojego miasta :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:49 |