![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt i pytania dwa z nim związane chciałbym (ale nie wiem jak) przerobić go żeby: 1. czy można go przerobić tak aby np. teraz "zaciąga" plik związany z datą o nazwie np. 0715.php [md.php] jak to zrobić żeby "zaciągał" plik związany z datą ale np. 0715max.php [md_max.php] - czy to w ogóle się da zrobić i drugie jak nie da się 1 czy da się przerobić tak żeby w przypadku gdy nie znajduje pliku 0715.php [md.php] (związanego z datą) wędrował do innego katalogu gdzie taki plik będzie lub jeżeli się coś da zrobić w 1 problemie to np. żeby szedł do pliku związanego z datą 0715mini.php [md_mini.php] czy coś takiego substr - pomógł i w jednej kwestii
a jak zrobić, żeby punkt 2 to znaczy, żeby nie lądował do jakiegoś konkretnego pliku ale do jakiegoś innego (zmiennego), który też jest związany z datą okazało się, że wyświetlanie drugiego pliku - powinno także być związane z datą ![]() Ten post edytował 1slimak 29.03.2011, 21:17:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
proszę o dodanie bbcode w przeciwnym razie zamknę temat.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem, jak inni, albo ja nie jestem w stanie tego zrozumieć. Zastosuj wypunktowanie, ujmij kod w znacznikach [code] i możemy spróbować pomóc...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może inaczej to napiszę
![]()
nie znam się na tym więc piszę trochę chaotycznie przepraszam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 7 Dołączył: 27.03.2011 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Proszę kontynuować w poprzednim temacie. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:12 |