![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam - mam niemały problem. Osobiście praktycznie leżę z PHP, strony buduję w WYSIWYG'ach, dodając skrypty lub elementy html/php/java; ale zrobiłem coś takiego (poniżej) i nie wiem, gdzie i dlaczego skrypt nie wykonuje się do końca. Problem jest taki, że owszem hasło zostaje zmienione na przypadkowe, mail idzie do osoby, która prosi o przypomnienie hasła, ale z kolei nowe hasło nie zostaje nadpisane w pliku... Dlaczego?
proszę o odpowiedź i wskazanie / pomoc przy rozwiązaniu babola. pozdrawiam wszystkich Shpaque ...Nikt nie potrafi mi pomóc..? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast napieprzać n+1 fwrite zapisz dane do zmiennej i dopiero na szarym końcu wrzuć do pliku
Ten post edytował CuteOne 29.03.2011, 02:01:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki sprawdzę wieczorem...
...niestety nie udało się - teraz w ogóle poprzestawiał zmiennie przy zapisywaniu pliku - nie wiem dlaczego... Kurcze czy ktoś znajdzie ubytek? błąd? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:36 |