![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z chmod niewiem jak wogule tego uzywać. Ma licznik i jak wrzuce na serwer to mi wyskakuja błedy dotępu do pilku jak mam to zmienić
o to kod licznika <?php if((!isset($_COOKIE['licznikowe-ciacho'])) && (!strstr($_SERVER['HTTP_REFERER'], "strona.pl"))) { $plik = fopen("licznik.txt", "r"); $tekst = fread($plik, filesize("licznik.txt")); $dane = explode(";", $tekst); fclose($plik); $plik = fopen("licznik.txt", "w"); flock($plik, 2); $dane[0]++; fwrite($plik, "$dane[0];", 15); flock($plik, 3); fclose($plik); setcookie("licznikowe-ciacho", "zliczono", 0); } else { $plik = fopen("licznik.txt", "r"); $tekst = fread($plik, filesize("licznik.txt")); $dane = explode(";", $tekst); } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ściągnij FileZille lub TotalCommandera
2. Nadaj katalogowi, w którym trzymasz te pliki chmod 777 Dokładne instrukcje dla każdego z tych programów znajdziesz na google ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomac. a dla tych którzy nadal nie wiedzą jak to zrobic juz tumacze
w Total Commander po stronie serwera zaznaczmy plik i klakmy Pilk->zmień atrybut i jak wsykoczy okienko to wpisujemy 777 albo 666 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:35 |