![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Index
Tak wygląda index.php na podstawie ktorego buduję podstrony. W jaki sposób mam pisać skrypty profilu użytkownika: skrypt wyświetlania informacji o użytkowniku napisany w user.php; więc link do pliku wygląda następująco 'index.php?id=user' ale link ma prowadzic do konkretnego uzytkownika po numerze ID, 'index.php?id=user?id=ID'. Link prowadzący do użytkownika mam zbudowany prawidłowo, ale nie mam pojęcia jak napisać skrypt wykorzystujący $_GET z linku, ponieważ to zrobione jest na 'index.php?id=user?id=ID' a nie 'user.php?id=ID' (to drugie dziala prawdilowo lecz wtedy zanika mi cała budowa strony oparta na indexie...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
kontynuuj swój problem w poprzednim temacie, corossposting zabroniony, proszę o przestrzeganie regulaminu inaczej +10 do ostrzeżeń i moderka na posty.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:42 |