![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem z linkami na mojej stronie, otoz po kliknieciu na ktoykolwiek z nich otwiera i sie on w nowym okie przegladarki, a nie w starym (tam gdzie index) tak jakbym chcial.
np. [php:1:e4cc34687f]<?php if (!isset($_POST['login']) && !isset($_POST['haslo'])) { echo " <table border="1" width="749" cellspacing="0" cellpadding="0" > <tr> <td align="right"> <FORM method="POST" name="rejestruj" action="../login.php" > Login: <INPUT TYPE="TEXT" name="login" align="left" size="10" maxlength="32"> Hasło: <INPUT TYPE="password" name="haslo" size="10" maxlength="64"> <INPUT TYPE="SUBMIT" name="send" value="Wyślij"> </FORM> </td> </table>"; } ?>[/php:1:e4cc34687f] Po kliknieciu na przycisk wyslij otwierra mi sie strona login.php lecz w nowym oknie pzegladarki. Co mam zrobic aby wszystkie linki otwieraly sie tylko w jedny oknie? -------------------- Warsztst: Apache 1.3.31 | PHP 4.3.7RC1 | MySQL 4.0.18
Na warsztacie: RU llllllllll 98% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:58 |