![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Czy jest dozwolone aby pole
miało nazwę którą jest tablica? Przy próbie odczytania tego (w pętli, bo zdjęć dodać można kilka):
wartość zmiennej $czy_ukryte jest pusta. Jak to rozwiązać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A wyświetl sobie $_POST to będziesz wiedział
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy napisaniu:
Wyszło mi coś takiego: Array ( [Status_zdjecia] => Array ( [1] => Tak [2] => Nie ) Ale nic z tego nie rozumiem. A tutaj obrazek przedstawiający do czego jest mi to potrzebne: ![]() Ten post edytował unloco 26.03.2011, 13:09:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
odsyłam Cie do podstaw obsługi tablic: http://www.php.net/manual/pl/language.types.array.php jak się zapoznasz, i postarasz zrozumieć sam naprawisz swój kod.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zapomniałem, że to Polska. Tutaj mało kto pomaga w sposób bezpośredni tylko każe samemu szukać odpowiedzi.
Zapytam na forum zagranicznym bo przejrzałem i tak to co wkleiłeś ale w niczym mi to pomogło. Dzięki za takie "pomaganie". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Skoro uważasz że w innych krajach niż Polska podają wszystko na tacy to myśl tak dalej. Nie mamy zamiaru wyprowadzać Cię z błędu.
A tym czasem zamykam za lenistwo NIE czytania manuala. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:37 |