![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Napisałem wysyłanie maili przez phpmailer i maile dochodza. Niestety na serwerze klienta wyswietla caly czas komunikat nie można połączyć się z wybranym hostem. Pomożecie ?
Wnioskuje ze na serwerze czegos nie ma (fopen?) jak więc wysyłać maile? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Konfiguracja jest dobra i działa na innym serwerze W 99% przypadków, gdy ktoś tak pisze, to jednak konfiguracja okazuje się winowajcą. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem wiem, niestety taka sama konfiguracja na moim serwerze i na serwerze klienta była u mnie działało u niego nie. Na szczęście miał dostępną funkcje mail
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:20 |