![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisał ktoś fajny katalog www z dodawaniem kategori , linków , panelem administracyjnym z poziomu przeglądarki , bez bazy mysqela , z poziomu przeglądarki i udostępnił by za freee :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko, moge cos takiego zrobic
![]() Tylko nie napisze panelu admina bo to za duzo roboty 8) :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kryr cos mi sie zdaje, ze masz zaduzo czasu :wink: Idz na spacer wiosna jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie... mam zamiar zapisac sie na kurs paralotniarstwa... zobaczymy jak bedzie
![]() A co do wiosny, to gdzie ona jest? Juz od miesiaca jest cieplo, a na drzewach ani listka... 8) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja ci napisze taki z panelem, nawigacja prostym dodawaniem i wogóle mogęsię zajć obsługą tego za ciebie za zupełne free i jeszcze dodatkowo moge ci płacić za możliwość robienia czegokolwiek dla ciebie!
|
|
|
![]()
|
|
heniutek: A po co Ci taki skrypt? Robisz konkurencje dla onetu? To zemsta za usuniecie adresow z prv.pl? 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Cytat (...)udostępnił by za freee :wink:
Zastanawiam sie czy na dzwiach wejsciowych do tego forum nie ma napisu caritas ![]() Za free to ty mozesz co najwyzej dostac wskazowke jak sznurowac buty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym poprosil o wskazówki do sznurowania butów
|
|
|
![]()
|
|
![]() zajrzyj do manuala :wink: |
|
|
![]()
|
|
RTFM RTFM RTFM RTFM RTFM
heniutek: a jak chcesz, to serio napisze ci cos takiego, w koncu ktos sie musi zlitowac :wink: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
EOT
Zamknijcie ten temat bo on do niczego nie prowadzi :!: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spodziewalem się taqich odpowiedzi :-)
ja napisałem swój ( ile w tym prawdy nie wiem ![]() kryr tak na poważnie to wiesz jeśli nie chce Ci się czy nie masz czasu nie musisz przecież zmuszać nikogo nie będe ( jeszcze tego brakowało hehe ) ale skrobne Ci maila , bo może masz jakiś taki skrypcik gdzieś i się marnuje ... co do onetu no tak z miłą chcęcią bym się zmeści ł :PPP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat napisał ktoś fajny katalog www z dodawaniem kategori , linków , panelem administracyjnym z poziomu przeglądarki , bez bazy mysqela , z poziomu przeglądarki i udostępnił by za freee :wink:
Powiem Ci krotko i na temat: malo komu chcialoby sie pisac katalog stron WWW za friko. Jak juz by przyszlo co do czego, to taka aplikacja bez bazy mija sie z celem (z wielu bardzo oczywistych powodow) :-( -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
ja was dobże rozumiem , ale napewno ktoś taki skrypt posiada już nie mówie że bez bazy myqela , a już niechce pisać ilu by osobą się taki skrypt przydał , ale nie stety oni niechcą pisać na forum , bo wiedzą że spodziewają się takich odpowiedzi np. jak tutaj
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:34 |