![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Postów: 0 Pomógł: Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sory za nowego posta, ale czy może mi ktoś powiedzieć, jak rozwiązać problem z tym id=="form", ponieważ wcześniejszy post został zablokowany, a w sumie i tak z niego nic nie wiem ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat(krzychu) Blokuje. O register globals powinni wiedzieć już wszyscy!
Właściwie krzychu to pamiętam czasy gdy ten dzial był planowany i miało taki zachowanie być UNIKANE. Odpowiadam jasno Jeżeli ma być pobierane z linku to musisz używać tablicy zmiennej GET ($_GET['zmienna']) jeżeli serwer ma wyłączone register_globals. Tak przy okazji do wiadomości z formularza używamy tablicy POST($_POST['zmienna']). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Blokuję
Przedszkole przedszkolem, ale do cholernej wyszukiwarki dupę czasem ruszyć trzeba. Że o zaznajomieniu siuę z manualem nie wspomnę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat(krzychu) Blokuje. O register globals powinni wiedzieć już wszyscy!
Właściwie krzychu to pamiętam czasy gdy ten dzial był planowany i miało taki zachowanie być UNIKANE. Ja co prawda nie pamiętam czasów, gdy dział był planowany, znam jednak REGULAMIN działu i całego forum, który nakazuje UNIKAĆ pisania postów, na które odpowiedzi można znaleźć co krok na forum, oraz zaleca używać wyszukiwarki, aby owe odpowiedzi znaleźć. BTW. Uprzejmie proszę o nieprzekręcanie nicka. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:31 |