![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można zrobić poziome menu tylko na divach bez li?
Jezeli tak to w jaki sposob. Mam obrazek menu Strona glowna Strona glowna Produkty Produkty Kontakt kontakt Akcje widok podst, oraz aktualnie wyswietlana strona. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Czy można zrobić poziome menu tylko na divach bez li? Można, ale PO CO? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo na li mi nie wychodzi:(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz gotowe rozwiązanie na li
http://www.kurshtml.boo.pl/css/poziome_menu,menu.html |
|
|
![]()
|
|
zle napisałam menu ma być pionowe i na spritach
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pionowych też jest sporo, tutoriali do sprite'ów również.
W czym KONKRETNIE problem? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
css
{ float left } :hover{} |
|
|
![]()
|
|
A gdzie jest pytanie?
Wypisać własności, jakie ma CSS, to każdy potrafi, nie widzę w tym problemu? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
mam problem pozycja napisu np dla li. home.a cokolwiek wpisze jest na tym samym miejscu
|
|
|
![]()
|
|
Daj to gdzieś na żywo, bo to ciu-ciu babka...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 05:48 |