![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy można za pomocą JS (Greasemonkey) zrobić tak, aby na dowolnej stronie (tej którą sobie skonfiguruję w skrypcie JS) następowała zmiana dowolnego wyrazu na wyświetlonej stronie? Dokładnie chodzi mi o likwidację wulgaryzmów. Interesuje mnie, aby zamienić, dajmy na to wyraz "jabłko" na "gruszka" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście:
Oczywiście regexpa napisz sobie sam w zależności od potrzeb ![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź,
Prawie ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zamieni WSZYSTKO co zostanie dopasowane, traktuje całą stronę jak jednego wielkiego stringa.
-------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie jest problem, tylko nie wiem czy to nie kwestia mojej instalacji greasmonkey. Otórz owszem zmienia wyrazy, ale niestety nie wszystkie.
Zauważyłem, że te które znajdują się właśnie w znaczniku STRONG pozostają niezmienione... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:25 |