![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym Wam przedstawić mojego CMS'a portalowego. CMS ma dużo funkcji, posiada wbudowane forum, system newsów, artykułów, download, bannery na strone, rejestracja użytkowników oraz grupy, dodawanie, edycja, usuwanie bloków menu, wyszukiwarka i wiele innych ![]() Zapraszam na oficjalną stronę cms'ika ![]() http://phpbp.com/
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że to nie dział 'oceny', ale mógłbyś dać jakieś konto testowe.
Ponadto kodowanie Ci się rozwala na stronie pokazowej co raczej odstrasza . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gratuluje, super
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dużo roboty, ale co z tego, jeśli do budowy theme'u używasz... tabelek. To odrzuca już na samym początku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dawno tak tragicznego kodu nie widziałem.
- http://pl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_code - szkoda, że nie ma goto w php, pewnie też byście go użyli ;> - Totalne pomieszanie php z html'em no ale cóż, może od 2005 roku czegoś się nauczyliście, więc po co tu wrzucać takie starocie? -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/mydwls0/public_html/phpbp/includes/functions/std.php on line 56 Wyłącz raportowanie błędów i popraw filtrowanie zmiennych z REQUEST - to są podstawy podstaw ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
html z ery kamienia łupanego
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to Twój CMS
![]() Przejąłeś kod. Nie kłam. Kiedyś supportowałem i themowałem projekt... -------------------- woop woop.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, nie ładnie ...
Dość ,że kradzione to jeszcze nawet nie poprawione . Ten post edytował knife 6.05.2011, 08:20:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod masakryczny. Wszystko pomieszane z wszystkim, kod z (również masakrycznym) HTML-em, ugh!
Podczas gdy mamy obiektowość, MVC, PHP5 i HTML5 ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:15 |