![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje zrobić system oceniania czyli plus minus. Ocena powinna zmieniać się w bazie danych i aktualizować na stronie bez jej przeładowania. Takie coś jest np na demotach. Wyczytałem, że do tego potrzebny byłby AJAX więc stąd jest mój post. Nigdy nie miałem styczności z tym językiem, a nie chcę robić tego na zasadzie $_GET w php. Proszę o jakieś informacje co do tego użyć o czym poczytać a najlepiej jakieś przykłady na to gdyż nie mogę nic znaleźć a nawet jak znajdę to nie wiem czy to to o co mi chodzi ponieważ jak już pisałem kompletnie nie znam się na AJAXIE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
AJAX, to nie jest żaden język.
Cytat a to gdyż nie mogę nic znaleźć a nawet jak znajdę to nie wiem czy to to o co mi chodzi ponieważ jak już pisałem kompletnie nie znam się na AJAXIE. http://tinyurl.com/4zjjqas Cytat a nie chcę robić tego na zasadzie $_GET w php A jak chcesz do serwera to przekazać? To Cię nie ominie, ale nie będę więcej nic mówił, bo to temat rzeka, na który już sporo napisano. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niby mam ten skrypt ale jego trzeba by mega wyedytować, aby osoba zalogowana mogła zagłosować tylko raz, a tam jest to na innej zasadzie. A edycja .js u mnie nie wchodzi w gre. Chyba zrezygnuję i zrobię normalnie z przeładowaniem
![]() // Dobra zrobiłem sobie niby z przeładowaniem ale na powrót do ostatniej pozycji strony za pomocą # . W ogóle nie widać tego przeładowania. Więc temat do zamknięcia. Ten post edytował Looozak 24.03.2011, 14:32:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:24 |