![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym osiągnąć takie coś iż mam kilka linijek z danym tekstem np. Cytat moj tekst 1 moj tekst 2 moj tekst 3 moj tekst 4 moj tekst 5 moj tekst 6 moj tekst 7 moj tekst 8 moj tekst 9 moj tekst 10 Każdy tekst wyświetla się w nowej linijce i teraz chciałbym w te teksty 'wpleść' inny tekst, ale jak? No np. chciałbym wpleść tekst "ala ma kota" co 2 teksty czyli wyglądało by to tak: Cytat moj tekst 1 moj tekst 2 ala ma kota moj tekst 3 moj tekst 4 ala ma kota moj tekst 5 moj tekst 6 ala ma kota moj tekst 7 moj tekst 8 ala ma kota moj tekst 9 moj tekst 10 ala ma kota Również jak takie coś osiągnąć jeżeli chce się wpleść więcej tekstów i każdy tekst jest nie jeden pod drugim z tych nowych dodanych tylko też co dwa czyli np. mam teksty trzy do wplecenia: "ala ma kota", "Wojtek złapał gumę", "coś tam było sobie". Cytat moj tekst 1 moj tekst 2 ala ma kota moj tekst 3 moj tekst 4 Wojtek złapał gumę moj tekst 5 moj tekst 6 coś tam było sobie moj tekst 7 moj tekst 8 ala ma kota moj tekst 9 moj tekst 10 Wojtek złapał gumę Dziękuję za przeczytanie i proszę o pomoc. -------------------- "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" :) Dzięki! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 52 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gino Ten post edytował gino 23.03.2011, 21:21:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie o to mi chodziło - sposób napisania skryptu.
-------------------- "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 52 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tak?
To dlaczego jak dodam kolejne do array: , 6=>'moj tekst 7', 7=>'moj tekst 8', 8=>'moj tekst 9' Poza tym pierwotnie nie mam tekstów w array tylko jeden pod drugim. To nie wyświetlają się między nimi kolejne teksty? Powiem tak skrypt jest cały źle zrobiony. Proszę o rozwiązanie przez najlepiej innego użytkownika. @Odświeżam Bardzo proszę o pomoc. Ten post edytował desavil 26.03.2011, 12:50:12 -------------------- "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:26 |