![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam prostą bazę danych i w niej kategorie. Wszystko wyświetla się bardzo ładnie tylko problem w tym, że jest tak Kategoria 1 dane dane dane dane Kategoria 2 dane dane dane dane Kategoria 1 dane2 dane2 dane2 dane2 Kategoria 1 dane3 dane3 dane3 dane3 Doszedłem do tego , że trzeba pogrupować, ale niestety nie widać moich danych jest jeden rekord takie mam zapytanie
Chodzi mi o to by wynik był taki Kategoria 1 dane dane dane dane dane2 dane2 dane2 dane2 dane3 dane3 dane3 dane3 Kategoria 2 dane dane dane dane Czy może ktoś mnie naprowadzić ? Dzięki -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łoło a jaka czaderska stronka. eeeee no mucha nie siada. Dzięki za linka zaraz poczytam.
Fajnie fajnie stronka się zmieniła , a i dzięki za wskazówkę -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 13:28 |