![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 4 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że w 90% kursów w necie uczą sesji na podstawie licznika stron i jakoś nie przekłada mi się to na prace z projektem proszę o pomoc.
POBLEM: Kod Po zalogowaniu klikam w jeden z odnośników do Dodaj wiadomość lub Edytuj wiadomość - linki otwierają podane podstrony ale w tym momencie 'zalogowanie' wygasa i muszę się od nowa zalogować Plik z logowaniem:
Plik Dodaj Wiadomość:
Plik pierwszy osadzony jest w div'ie po prawej stronie (prawa.php). Plik drugi osadzony jest w div'ie na środku (main.php). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w pliku dodającym/edytującym wiadomość masz session_start()?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 4 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w pliku dodającym/edytującym wiadomość masz session_start()? Tak, dodałem już w pliku edycji i dodania wiadomości i nic...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a twój plik edycji ma rozszerzenie php może html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 3 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale Ty przeciez jak sie zalogujesz to potem od razu niszczysz sesje, bo w tym samym ELSE masz session_destroy(); wylogowanie zrob w osobnym pliku.
|
|
|
![]()
|
|
a twój plik edycji ma rozszerzenie php może html Wszystkie pliki powyższe maja rozszerzenie .php. ale Ty przeciez jak sie zalogujesz to potem od razu niszczysz sesje, bo w tym samym ELSE masz session_destroy(); wylogowanie zrob w osobnym pliku. Session_destroy() jest aktywny PO wciśnięciu przycisku WYLOGUJ. Jest wstawiony w action formularza, więc bez tego się nie wykonuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to w ogóle jest?!?!?!
![]() ![]() Zrób na początku strony takie coś: i po problemie. Tylko w action formularza dodaj plik z tym warunkiem i nadaj name przyciskowi wyloguj, bo teraz masz samo value. Ten post edytował sadistic_son 22.03.2011, 20:36:59 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Zadziałało, dzięki!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:38 |