![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zasadzie nie wiem czy pisze w dobrym dziale, bo sam nie wiem o co może chodzić. Ale do rzeczy. Robię sobie w javascripcie prostą gierkę, gdzie mam mapkę kaflową(izometryczną). Jak otworze to normalnie to wszystko jest oka. Lecz gdy otwieram to na localhoscie to pojawiają się przerwy między kaflami. Dodam, że problem dotyczy firefox'a, na innych przeglądarkach nie ma tego problemu. Nie mam pojęcia z czego to może wynikać, więc proszę o pomoc. Może ktoś się spotkał z czymś takim i wie jak temu zaradzić.
Tak ma być (otwarte normalnie w przeglądarce ): ![]() A tak na localhoscie w firefoxie: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Bez kodu można jedynie powróżyć...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A działające "na żywo"?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Można zobaczyć tutaj, tylko na serwerze działa znowu dobrze. po uruchomieniu na localhoscie założyłem ze psuje się, jak się otwiera przez serwer. A okazuje się że na hostingu działa dobrze. Więc w zasadzie teraz to już mnie to interesuje z czystej ciekawości. Dodam, że uruchamiałem przez Xampp'a.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
heh, coś dużo mam wpadek w tym temacie( co post
![]() już poprawione ale w zasadzie ten błąd nie ma nic wspólnego z wyświetlaniem. po prostu nie wrzuciłem skryptów od zdarzeń klawiatury. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:58 |