![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy zna ktoś taką lub potrafi prosto napisać wyszukiwarkę na stronę internetową? Chodzi mi to to że składa się z pliku tekstowego: hasla.txt nazwa_pliku1.html | Darmowe gry java nazwa2.html | Darmowe tapety nazwa.html | Darmowe motywy I żeby wyszukiwarka wyszukiwała z tego pliku wartości i wyświetlała po wpisaniu np: Darmowe gry java i to będzie odnośnik przekierowywać mnie do pliku nazwa_pliku2.html Kiedyś taką znalazłem na internecie ale teraz niestety nie mogę. Z góry dzięki za pomoc Ten post edytował o2w5n778 21.03.2011, 14:18:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie lepiej w bazie danych niż w pliku tekstowym?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj tutaj.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie ma tam niczego takiego, a bardzo mi to potrzebne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiekolwiek dane? Ilość rekordów, ilość wysyłanych żądań? Podaj bardziej konkretne informacje, to zwiększy prawdopodobieństwo, że kogoś znajdziesz.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:51 |