![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
mam problem... owy formularz nie wysyła mi maili. wyskakuje blad: "Wiadomość nie została wysłana"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz mam tak:
i nadal nie dziala probowalem usunac tylko '< >' wtedy wygladało to tak: i również nie działało Ten post edytował Kynval 21.03.2011, 13:08:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
sprobuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stwórz plik o takiej zawartości - podmień na swój adres email:
jeśli otrzymasz maila masz błąd w kodzie, jeśli nie poszukaj PHPMailera. Co do zmiennej $blad - nie może być jej wina bo dostajesz błąd że nie wysłało, czyli przeszło warunek if ($blad == 0) Ten post edytował kalmaceta 21.03.2011, 20:13:12 -------------------- kAlmAcetA
|
|
|
![]()
|
|
nic nie przyszlo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to prosta sprawa - nie ma opcji mail() na serwie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz to w ogóle na jakimś serwerze? Przez plik znadujący się u Ciebie na dysku nie wyślesz tego
|
|
|
![]()
|
|
oczywiscie, ze mam... na sprawdzonym.
ale zaraz jeszcze zobacze na innym Kod - Obsługa zewnętrznych dostawców poczty oraz funkcji mail(). a jednak... problem z hosterem. dziekuje bardzo za pomoc ![]() a moge jeszcze jedno pytanko? ![]() kiedy wprowadzi sie blad, to wyskakuje komunikat, ze naprzyklad nie ma wpisanego nazwiska, to usuwa mi wszystkie pozostale rubryki. jak to wyłączyc? ![]() ---------------------- jeszcze 1 sprawa... nie wysyła maili do odbiorcy na interia.pl -> ale na gmail.com idzie. Jak ustawie, aby wyslac kopie na interia.pl to idzie bez problemu. ![]() w innym temacie bylo: w skrócie: echo '<input type="text" name="email" value="'.$_POST['email'].'" />'; No chyba, że formularz wysyła do innego skryptu to musisz się bawić w sesje jest w tym samym pliczku... czyli moj kodzik php mialby wygladac tak:
tak nie dziala. moze ktos pomoc? Ten post edytował Kynval 23.03.2011, 18:53:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a moge jeszcze jedno pytanko? ![]() kiedy wprowadzi sie blad, to wyskakuje komunikat, ze naprzyklad nie ma wpisanego nazwiska, to usuwa mi wszystkie pozostale rubryki. jak to wyłączyc? ![]() Ja rozwiązałem to tak u mnie i działa:
Następnie w formularzu dodajesz onSubmit="return sprawdz(this);" Spróbuj tym sposobem ![]() Pozdrawiam -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:02 |