![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Nazywam się Marek, jestem młodym webmasterem. Od podstawówki interesuje się programowaniem, zaczynając na html'u przez css i js, na php kończąc. W przyszłości swoje życie zawodowe chciałbym związać właśnie z tym kierunkiem. Jako iż w czerwcu kończę 16lat(mówiłem, że jestem młody), i pewnie niebawem będę mógł podjąć się pracy, chciałem podnieść swoje kwalifikacje. Szukam także czegoś w rodzaju "wyrzucenia na głębsze wody". Tak więc czego konkretnie poszukuje? Teamu lub firmy pracującej nad jakimś konkretnym projektem(z większym lub mniejszym sensem). Wymagania:
Oferuję:
Czego mi brakuje:
Poniżej krótki przykład pisania:
Kontakt:
Pozdrawiam. Marek Lewandowski. PS. Wolał bym team pracujący nad jakimś portalem społecznościowym, lub coś w tym stylu. Boję się, że zadania dla firm mogą mnie przerosnąć i ktoś straci przeze mnie klienta/ów. Ten post edytował Mapcio 20.03.2011, 23:08:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie powinieneś używać zmiennych globalnych w funkcjach. Może zadaj sobie zadanie, np. stworzenie jakiegoś systemu blogowego dzięki czemu będziesz mógł pokazać co potrafisz (nie mówię teraz, że nie potrafisz, ale z fragmentu kodu nie wiele widać).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A implementacja gotowych rozwiązań? Wordpress, phpBB? Frameworki? Symfony (1 lub 2), Kohana, Zend itd.? Pomoże to innym określić twoje umiejętności.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:47 |