![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Poszukuję narzędzia które porówna 2 bazy danych i zbuduje plik z zapytaniami pozwalający "zaktualizować" starą bazę do nowej. Chodzi o to, aby dodał nowe kolumny, nowe tabele itp. -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpMyAdmin ma taką funkcjonalność (mam wersję 3.3.7deb5).
Po zalogowaniu na głównej stronie mam na samym końcu po prawiej zakładkę Synchronize - pozwala synchronizować bazy na różnych serwerach. Wygląda obiecująco, ale jeszcze nie miałem okazji stestować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, w nowej wersji PMA jest coś takiego ale mi bardziej zależy na nazedziu które wygeneruje plik rozbudowy na podstawie 2 baz lokalnych z automatu.
Chce to użyć do robienia paczek aktualizacyjnych. -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:42 |