![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ma ktoś pomysł jak zrobić żeby w tekście który zostaje zapisywany do pliku txt zostaje dopisany człon np
Wpisujemy w pole Wirtualna Polska a pliku txt zostaje zapisane
Jeżeli ktoś by potrafił to roszerzyć o opcje np po wpisaniu Wirtualna Polska, Onet
Ważna jest konstrukcja w tym TO TYLKO PRZYKŁAD |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Natknąłeś mnie pomysłem ale to nie rozwiązuje całego mojego problemu
Ważne dla mnie bo mógł bym to tak zostawić, ale na pewno będzie nie zawsze będą wpisane 3 dane a jeżeli ktoś wpisze tylko 2 dane to szlak to trafi. natomiast jeżeli ktoś 4 to również to nie wypali |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedz na szybko:
Rozbijasz ciag znakow ('costam, foobar') ze zmiennej z pola input za pomoca funkcji explode http://php.net/manual/en/function.explode.php wzgledem przecinka ',' i do kazdej zmiennej z otrzymanej tablicy dopisujesz to, co potrzebujesz $string = '<a href="">'.$cos.'</a>'; |
|
|
![]()
|
|
Kolejny problem zrobiłem coś takiego ale nie wiem jak to rozkminic
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z czym masz tutaj problem?
czy z tym, ze wyswietlasz zmienna $pieces w okolo 30 wersjach, zamiast w czterech, czy z tym, ze na 2 <span> sa 3 </span>? u mnie wszystko sie wyswietla dokladnie tak dobrze, jak ze skryptu to wynika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:19 |