![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w jaki sposób zrobić aby dane które mam w formularzu zostały wysyłane na maila w postaci załącznika o rozszerzeniu html? Treść wiadomości może być obojętnie jaka chodzi mi o to aby po wypełnieniu formularza i wciśnięciu wyślij skrypt wysyłał plik np. dane.html jako załącznik na podanego maila. Bo chciałbym zrobić taką kartotekę wszystkich osób które wypełniły podaną ankietę. To jest uproszczona.
bo w htmlu pokazywało by mi ładnie całą grafikę. Z góry dziękuje za poświęcony czas. EDIT: _____________________________________________ Jeżeli będą potrzebne jakieś pliki to proszę pisać bo jest to dla mnie bardzo ważne i dość pilnie. Nikogo nie pośpieszam rzecz jasna. Ten post edytował zdydam 19.03.2011, 00:32:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 11.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety niewiele z tego rozumiem
![]() Skleciłem coś takiego że wysyła wiadomość e-mail w html index.html
send.php
teraz chciałbym aby treść wiadomości została wysyłana na maila w pliku o rozszerzeniu html. Ten post edytował zdydam 19.03.2011, 22:23:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:23 |