![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, mój problem przedstawia się następująco:
napisałem sobię tabelę sportową, przy użyciu php, bazy danych oraz formularza html, który wysyła dane do bazy. Po wysłaniu owe dane są pobierane i wyświetlane na stronie w odpowiednim divie, każdy dzień ma własną tabelkę, dziś przykładowo mamy poniedziałek i takie dane są wyświetlane na stronie, jednak po kliknięciu na odnośnik do wtorku środy czy innego dnia, cała tabela jest otwierana jako nowa strona a nie tak jak powinno być czyli w danym divie. Reasumując, chodzi mi o to aby po kliknięciu w odnośnik do innego dnia, dane wczytywały się w określonym miejscu a nie jako nowa strona z samą tabelą. co trzeba zastosować, nie chodzi mi jeszcze o to żeby wszystko działo się bez przeładowań do tego mam daleeeeko daleko. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 105 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to rozwiąże twój problem
a jak chcesz bez przeładowania to ajaxem wysyłaj zmienne get Ten post edytował kadlub 18.03.2011, 07:55:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry że dopiero teraz, dzięki wielkie, działa, wcześniej mój przykładowy plik z tabelą wyglądał następująco:
czyli już wiem co źle robiłem, dzięki wielkie jeszcze raz ;];] a nad ajaxem pomyśle bo dopiero zaczynam. aaale w ogóle coś namieszałem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:32 |