![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
użyłem funkcji
wiem że ta strona dhlu zwraca wartość nr zlecenia w jaki sposób ją pobrać? jak dodałem do kodu
wywala błąd Client Unable to handle request without a valid action parameter. Please supply a valid soap action. Ten post edytował Ilware 17.03.2011, 14:40:17 -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
No pisze jak byk... Brak Ci w żądaniu pewnych danych i musisz je uzupełnić. Lepiej sprawdź dokładnie nagłówki i dane wysyłane do serwera gdy robisz to normalnie, a nie przez curl. Zapewne czegoś brakuje jeszcze.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniłem kod na taki :
wysyła teraz poprawnie ale nie wiem co jest nie tak z pobieraniem ponieważ wyświetla Curl error: Failure when receiving data from the peer dane do nagłówka są z adresu http://webapps.dhl.com.pl/app/ecas/eCASOrd...DodajZlecenieWS Ten post edytował Ilware 17.03.2011, 15:58:36 -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:29 |