![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje funkcji, która zmienia w danych przesłanych z film.php do film_generuj.php znalazła hasło kodowane w md5 do normalnego
Tj. cb8805fc6c110a88707ddd3a00ecc2cb ma zmienić na p2mforum.info Mógłby ktoś napisać tą funkcje, bo już nie mam nerwów do tego, a kod potem sobie przeanalizuje i zrozumiem ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie ma takiej możliwości. Musisz zapisać sobie ciąg w postaci niezahashowanej np w sesji
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj najpierw to: http://pl.wikipedia.org/wiki/MD5
Potem sam odpowiedz sobie na pytanie: czemu się nie da ? -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Dowiedz się jak obsługiwać sesję. Nie prowadzimy tutaj kursu podstaw, bądź odpisów tysięcy kursów w internecie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przeczytaj najpierw to: http://pl.wikipedia.org/wiki/MD5 Potem sam odpowiedz sobie na pytanie: czemu się nie da ? Chyba rozumiem, ale napewno nie da się nic z tym zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobno złamany został md5 ale najlepsze kompy odczytują go w kilka tygodni (i to po złączeniu procków
![]() Ogólnie jeśli google nie znajdują rozwiązania twojego problemu to znaczy że problem nie istnieje ![]() Dowiedz się jak obsługiwać sesję. Nie prowadzimy tutaj kursu podstaw, bądź odpisów tysięcy kursów w internecie Kolega jasno się wyraził czego chce ale... ja bym hasła nie zapisał do sesji, raz wysłać przez post i to najlepiej przy użyciu ssl i koniec ![]() Po co ci kolego to hasło ? Z resztą, zapomnij o nim, to hasło masz zapisać zahashowane i zapomnieć, inaczej to albo luka w zabezpieczeniach albo ich łamanie ! -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:51 |