![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam programu do sprawdzania stabilności łącza internetowego. Chodzi o to że mój dostawca utrzymuje że all jest OK ale w rzeczywistości przerywa co kilkanaście minut. Podłączam bezpośrednio laptop do anteny i chcę im pokazać jakiś wykres lub coś w ten deseń na którym widać wyraźnie że co jakiś czas ten net pada... Pozdrawiam
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ping -t, możesz robić ps i loga do txt zapisać, wysłać im i niech robią coś z tym....
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tak, jak ShadowD powiedział. Ping na całą noc z zapisem do pliku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie na całą noc, bo utworzy jakiegoś półgigowego potwora, ale ogólnie ping i poszczególne czasy odpowiedzi w ms, im mniejsze tym lepiej.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje, mysle ze to wystarczy.
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:46 |