![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam następujący problem chciałbym aby funkcja z pliku cms_class, była wyświetlana w pliku index.php. Niestety nie jest wyświetlana proszę o pomoc. Poniżej przesyłam jak wyglądają pliki. Baza jest oparta o sqlite. plik index.php
oraz plik cms_class
Bardzo prosze o pomoc lub podpowiedz co mam zrobić. Pozdrawiam Ten post edytował powerwords 16.03.2011, 09:33:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$obj->get_content()
Skądzes wytrzasnął te $obj ? get_content() i już. 1) "Prosze o pomoc" - popraw tytuł na mówiący coś o problemie. tu każdy prosi o pomoc 2)Zastosuj się proszę do podanych tu porad: Temat: Jak poprawnie zada pytanie przyda ci się na przyszłość -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dziękuję za odpowiedz tytuł poprawiłem z zasadami się zapoznam ale nie pomogło, teraz mam komunikat "Musisz utworzyæ tabelê -> kliknij na "Instalacja"" A jak usuwam funkcję i włączam sam plik cms_class.php to normalnie wczytuje dane z tabeli. co jest źle? Witam zrobiłem teraz tak ale dalej mam efekt żeby zainstalować baze. plik index.php
i plik cms_class.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Włącz wkoncu wyświetlanie wszystkich błędów, o którym masz mowę w linku co ci dałem - DOZNASZ OLSNIENIA!
przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem tam jest tylko poradnik jak dodać. Co mam włączyć?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Masz tam po polsku napisane co masz zrobić. Czego nie rozumiesz? Czytałeś kiedykolwiek jakąkolwiek instrukcję obsługi? Jak można nie rozumieć takiego tekstu: Cytat Przygotuj właściwie swoje środowisko pracy Głównie chodzi o włączenie wyświetlenia wszystkich błędów i komunikatów. Aby to zrobić, wklej poniższy kod na początku swojego głównego skryptu php: [PHP] pobierz, plaintext error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1'); zamykam aż zrozumiesz. Gdy zrozumiesz i zrobisz co tam jest napisane - zapraszam na PW. Uwierz - to dla Twojego dobra - szare komórki też trzeba ćwiczyć -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:34 |