![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Stworzylem sobie prosty upload plikow na serwer ale chcialbym aby automatycznie po uploadzie pliku z formularza tworzyl mi sie odnosnik na glownej stronie do tego pliku. Jak takie cos zrobic? -------------------- CI
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odsyłam do kursu PHP i MySQL, a także do logicznego myślenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra to inaczej bo to nie rozwiazuje mi problemu.
Potrzebuje pomocy w napisaniu skryptu ktory stworzy link na stronie glwnej do zuploadowanego pliku z katalogu na serwerze jak takie cos zrobic? -------------------- CI
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pomoc? Oczywiście. Zamykam temat zmuszając Cię do poszukiwania odpowiedzi w byle jakim tutorialu mówiącym o uploadzie.
To co teraz reprezentujesz tym tematem jest równe 0. A skoro nic nie umiesz to nie mamy o czym rozmawiać. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 09:43 |