![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam coś takiego i nie potrafię ruszyć dalej, otóż po kliknięciu jeszcze jeden dostaje wprawdzie 4 inputy, ale komplenie bez spacji czy <br /> i 2 ostatnie sa duzo krotsze (na oko tak z 40). Czy ktoś mógłby mi pomóć, bo w js jestem noga?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ dodajesz same pola input, jeśli chcesz przejsć z nimi do nowej linii,
Kod znacznik.setAttribute('type', 'text');
znacznik.setAttribute('name', 'tekst[]'); znacznik.setAttribute('size', '80'); znacznik2.setAttribute('type', 'text'); znacznik2.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik2.setAttribute('size', '60'); znacznik3.setAttribute('type', 'text'); znacznik3.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik3.setAttribute('size', '60'); znacznik4.setAttribute('type', 'text'); znacznik4.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik4.setAttribute('size', '60'); Ten post edytował !*! 15.03.2011, 19:32:26 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 11:50 |