![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem: otrzymałem zadanie w pracy, aby zrobić ranking tytułów. Ma to działać w ten sposób, że jest ograniczona liczba użytkowników np. 10, każdy ma swój login i hasło (mogą być już utworzone konta, nie musi być możliwości dodawania nowych), każdy użytkownik może dodać dowolną liczbę pozycji (tytułów), a wszyscy użytkownicy mogą oddać 1 głos na każdy tytuł (tak lub nie). Technika dowolna, ale chyba php jest do tego najlepszy. Tylko, że nie mam o nim pojęcia zielonego... Nie musi to być ładne, na stronie powinno się tylko wyświetlać ile każdy tytuł ma głosów na "tak", a ile na "nie". No i miejsce na login i hasło użytkownika. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w pracy w czym piszesz? To jest za dużo aby napisać kilka linijek i będzie działać. Ponadto musisz pobierać skądś te loginy i hasła (chociaż nie wiem po co hasła).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w pracy w czym piszesz? To jest za dużo aby napisać kilka linijek i będzie działać. Ponadto musisz pobierać skądś te loginy i hasła (chociaż nie wiem po co hasła). To nie tak, że piszę w jakimś języku. Tylko szef wymyślił, że to pewnie łatwe jest i że może takie coś w internecie można znaleźć... Hasła niekonieczne, tak tylko myślałem, żeby rozróżnić użytkowników. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:39 |