![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-KuGu.pl- |
![]()
|
Goście ![]() |
Poszukuje do stałej współpracy partnerskiej, osobę odpowiedzialną i znającą się na rzeczy koniecznie z Rzeszowa lub bliskich okolic.
Ewentualnie z Polski (nie preferuje) Osoba ta miała by podjąć stałą współprace i czerpać zyski z firmy po równy Procent% Wszystkie warunki są do uzgodnienia. To nie jest ogłoszenie o prace, mimo iż tak brzmi, wszystko co opisałem poniżej jest po to aby odezwała się osoba znana w temacie a nie która wkłada coś bez żadnej wiedzy i oczekuje wiele. Od osoby tej oczekuję zainwestowanie swoich środków na rozwój co oczywiście wiąże mnie i tą osobę zobowiązaniem, nie chcę pracować z kimś kto chce przyjść na gotowe nie wkładając nic i czerpać z tego zyski. Osoba ta powinna wiedzieć coś o: Wymagania: - wiedza z zakresu sieci, serwerów DNS / WWW / FTP / SQL, - wiedza z zakresu obsługi DirectAdmin, - umiejętność wyszukiwania rozwiązania problemu w sieci/dokumentacji na podstawie komunikatów, - znajomość j. angielskiego pozwalająca na biegłą komunikację, - znajomość podstawowych zagadnień związanych z językami wykorzystywanymi w tworzeniu stron i aplikacji webowych - wysoka kultura osobista, - umiejętność zwięzłego i poprawnego formułowania wypowiedzi. Przynajmniej podstawowa wiedza! Mile widziane: - doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, Oferuję: - część zysków z firmy 50% na 50 %, - elastyczne godziny pracy, jesteś współwłaścicielem - praca w domu, i w delegacji, spotkania, konferencje, prezentacje - możliwość samorozwoju dzięki pracy w doświadczonym zespole administratorów i programistów. - korzystna umowa współpracy Osoby zainteresowane ofertą proszę o przesyłanie CV oraz ewentualnych pytań na adres Info@KuGu.pl . W aplikacji proszę umieścić klauzulę o ochronie danych osobowych: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego; zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.)." *Proszę o odpowiedz tylko poważne oferty, mail jest monitorowany całą dobę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Oferuję: - część zysków z firmy 50% na 50 %, Mało konkretne. Poza tym, żadnych danych o ogłaszającym, dla mnie ogłoszenie = krzak. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
-KuGu.pl- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wszelkie dane firmowe
Dostępne tu : http://kugu.pl/index.php?id=ofirmie TAPIR-LIDERHOST (KuGu.pl) Klaudia Wesołowska ul. Lwowska 24a 37-550 Radymno NIP: 7921933492 REGON: 180527160 Ogłoszenie nie aktualne ![]() Proszę moderację o usunięcie! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:17 |