![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dopiero zaczynam pracę z Ajaxem i jQuery. Dotychczas korzystałem z gotowych skryptów jQuery, ale postanowiłem napisać sobie coś sam. Mam taki skrypt:
1. Skryp działa tak, że wykonuje funkcje show(), ale nie wykonuje funkcji removeClass i addClass. 2. Jak dam styl obrazków na display: none, i zamiast funkcji show() dam FadeIn() nie działa nic, ale jak dam opacity: 0.0 i animate() to już jest ok Przypuszczam, że popełniłem jakiś prosty bład, ale jak napisałem dopiero zaczynam. EDIT: Nie nadaje klasy w liniach $factive.next().addClass('factive'); $lactive.prev().addClass('lactive'); Chociaż jak sprawdzam to istnieje następny i poprzedni element. Ten post edytował erix 14.03.2011, 14:10:27
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:27 |