![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
czy moglby ktos mi rozpisac kod w jaki sposob wygenerowac identyczna ikonke jak: http://www.made-in-china.com/images/contact_now_s.gif chodzi mi o to, aby to bylo zrobione na arkuszu stylu, tak zeby mozna bylo wstawic dowolny text (ikonka i tlo wszystko to samo); dziekuje serdecznie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
dobra, szczerze mowiac to wiem jak to zmontowac tylko moim problemem jest zrobienie "tła" (nie moze byc identyczne jak tam, wiec nie moge go skopiowac)
jak stworzyc takie, badz podobne tlo (chociazby jak na tej stronie)? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj tutaj lub tutaj
Takie linki zapisane mam w swej bazie pod tagiem "photoshop buttons" Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Walnij gradient w CSS - co prawda nie wszystkie przeglądarki temu sprostają, ale lepszy rydz niż nic. Dla tych co nie dają rady ustaw zwykłe jednokolorowe tło.
|
|
|
![]()
|
|
najprostsze rozwiazania sa najlepsze:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 03:56 |