![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kod:
I moje pytanie brzmi: Jak przesunąć tego diva <div id=\"all\" style=\"position:absolute; margin-top: 300px; \"> ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy przesunąć tego div'a?
Po drugie co to za kod:
Tak w html nie piszemy ![]() -------------------- Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcę go przesunąć w lewo.
Ten kod to jest z echo "..."; A tam tak piszemy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj cały kod gdzie to masz nie usuwając znaczników php i daj kod css bo jak dobrze widziałem jest tam id="all" i zmiana poprzez style.
-------------------- Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę go przesunąć w lewo. Ten kod to jest z echo "..."; A tam tak piszemy ![]() Nie każ nam się domyślać w którą stronę przesunąć element, czy to z echo czy nie z echo. Pierwszy post powinien wszystko mówić, ja osobiście jako mod dałbym Ci warna. Ty chcesz pomocy, więc powinno Ci na tym zależeć. Skoro chcesz w lewo (nie ważne ile w lewo - nie napisałeś) to dopisz do stylu top: 300px; left:0px; (margines górny można wywalić). |
|
|
![]()
|
|
Ale jak tak na pisze to ten div nie będzie w połowie ekranu.
Chodzi mi o coś takiego: połowa ekranu + np. 200px Ten pierwszy div to jest właśnie ta połowa ekranu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisalbym odpowiedz, ale jak Ci nie zalezy na konkretnym opisie problemu zrobie tak samo, tu masz link tam powinienes sie doczytać:
http://pl.html.net/tutorials/css/lesson10.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:34 |