![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Aż ciężko mi opisać to co chcę zrobić (stąd taki durny temat a nie coś bardziej zgrabnego). Chciałbym posortować bazę w zależności od tego jak wysoko jest id danego pola w wynikach funkcji w PHP. Wyniki funkcji mam w posortowanej tabeli. Moim zdaniem powinno wyglądać to tak:
Nie jestem w stanie napisać tego tak aby id było dostosowane do id aktualnie pobieranego z bazy. Gdy wpiszę ręcznie np. $miejsca[1] to jest ok, ale nie o to chodzi ![]() Chyba najprościej jak mogę to chciałbym zapytać jak "wsadzić" to id do zmiennej aby było czytane jako cyfra pobrana z bazy a nie "id". Dziękuję za pomoc i przepraszam za chaos w tej wypowiedzi. Konrad |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam zielonego pojęcia co to ma być ("$miejsca[ TUTAJ WARTOSC id Z BAZY ]")
Do tego IN($array) nie zadziała, musi być IN(implode(',',$array); -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:00 |