![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem grafikiem, nie jakimś programistą, etc. Po prostu mi ten skrypt nie działa, chciałem wysłać wiadomość do moich klientów, mam ich maile w pliku tekstowym line by line, ładuje plik to tablicy według manuala array ze strony php :/ Warning: file() expects at least 1 parameter, 0 given in /home/obstawic/public_html/mailer.php on line 6 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/obstawic/public_html/mailer.php on line 8 I nie wiem o co chodzi, zaznaczam, że jestem grafikiem, nie programistą i raczej nie będę się uczył php, czy ktoś mógłby pomóc? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 15 Dołączył: 16.02.2008 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jeszcze to z jakiegoś forum, ale maile wysyłane są za jednym razem, nie chcę by hosting mnie zbanował za wysłanie 100 maili jednocześnie, w dodatku pokazuje wszystkie adresy odbiorcy, to dopiero będzie lecieć do spamu ![]() @wizu dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował ramzixp 9.03.2011, 20:10:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:57 |