![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze Witam po drugie przepraszam że już w pierwszym temacie proszę o pomoc.
Przygotowują dla znajomego który prowadzi fundację pro zwierzęcą mała stronkę na której będzie mógł umieszczać informacje o działaniach Fundacji. Powiem szczerz że jestem laikiem w tej tematyce i dla tego korzystam w joomli która pomaga stworzyć www bez wiedzy programistycznej. Stronę na razie testuje na mov'Amp (serwer localhost pod joomlę). Znajomemu udało się dogadać z kilkoma sponsorami którzy za oferowali mu "datki" w zamian za reklamę na stronce (tej powstającej). Tylko że chcą by ich reklama była przedstawiona w formie baneru który będzie się ukazywać przez określoną ilość czasu. A po upływie powiedzmy 20 sekund użytkownik będzie musiał potwierdzić obejrzenie reklamy kliknięciem na nią bądź na link (możliwość kliknięcia raz dziennie). Szukam już enty dzień i wiem że pod joomlę nie znajdę takiego komponentu dla tego przyglądam się skryptom jawa i PHP ale nie mogę znaleźć nic w tym stylu. Na innym forum udało mi się znaleźć podpowiedź jak zrobić link z opóźnieniem:
Ale nie wiem co dalej. Może macie jakieś podpowiedzi ? Jakieś kursy ? Może jakiś gotowiec ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 02:11 |