![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam na celu uploadowanie na serwer obrazków różnych wielkości w rozszerzeniach JPG,PNG oraz GIF... Właśnie... oraz GIF. Upload, resize i zapis na dysku działa w przypadku JPG i PNG... natomiast nie działa przy ruchomych GIFach... kod funkcji w skrócie wygląda następująco
Porblem, jak już wspomniałem, jest jedynie przy animowanych GIFach... zapisuje je jako "nieanimowane". Wydaje mi się, że problem może występować podczas zmiany rozmiarów GIFa, ale wolę spytać bardziej doświadczonych specjalistów. Z góry za wszelkie pomysły, podpowiedzi albo zwykłe "tego się nie da zrobić" z góry bardzo dziękuję ![]() PS: wiem, że to mój pierwszy post na tym forum, ale postaram się tu częściej wchodzić! ![]() Ten post edytował frantic09 7.03.2011, 11:04:21 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jakies dwa dni temu w przedszkolu byl taki temat i tam widzialem jakies rozwiazanie... Czy to byl tez Twoj temat?
![]() p.s.Juz Ci znalazlem Temat: przeskalowanie animowanego GIFa Ten post edytował ciekawskiii 7.03.2011, 23:45:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakies dwa dni temu w przedszkolu byl taki temat i tam widzialem jakies rozwiazanie... Czy to byl tez Twoj temat? ![]() p.s.Juz Ci znalazlem Temat: przeskalowanie animowanego GIFa Hm... to nie był mój temat... dzięki za naprowadzenie, jednakże nie mam aż takiego dostępu do serwera, żeby to zainstalować, dlatego szukam innych sposobów na rozwiązanie tego problemu ![]() Ten post edytował frantic09 9.03.2011, 14:40:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 15:40 |