![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z logowaniem. Otóż to. Mogę zalogować się tylko do 1-go rekordu jaki mam w bazie. Niestety jeżeli chcę zalogować się do 2-go to już pojawia się problem. Przesyłam kod. Może ktoś zobaczy, w którym momencie jest błąd. Szukam i nie wiem gdzie tkwi problem.
Proszę o pomoc. -------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo nie wyciągasz while wszystkich rekordów. I o co chodzi z tym logowaniem (pobieraniem)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może ktoś doradzi jak to zrobić. Jestem laikiem i trudno mi to zrobić. Proszę o pomoc.
-------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Kod ktory podales, z logowaniem nie ma nic wspolnego wiec o co Ci chodzi? Ja tu widze tylko wyciaganie danych ogloszen
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiem
Logowanie działa. Tylko nie wiem dlaczego pobiera tylko pierwsszy rekord. Przy logowaniu kolejnego juz nie mogę. -------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc nie działa. Skąd mamy wiedzieć gdzie on leży, wiedząc, że includujesz plik z logowaniem sprawdzając geta?
1. pobierz login, hasło z formularza, nadaj mu mysql_real_escape_string, trim: 2. później sprawdź czy login istnieje w bazie za pomocą mysql_query oraz mysql_num_rows:
gdzie users to tabela z użytkownikami, login to kolumna z nazwą użytkownika, a haslo to hasło gracza 3. wiemy już, że podane przez użytkownika konto istnieje - można sprawdzać, czy hasło jest poprawne: Ten post edytował gorden 5.03.2011, 21:05:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:28 |