![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z Zend_Auth, logowanie przebiega z sukcesem lecz nie zapisuję mi sesji. Kod logowania:
W zmiennej status w widoku ladnie sie pojawia ze logowanie sie powiodlo wrazie podania prawidlowych danych lecz gdy odswieze strone drugi raz to powinno zadzialac print_r($this->ZendAuth->getIdentity()); lecz niestety nic nie wyswietla ... Nawet hasIdentity zwraca za kazdym razem FALSE. Co moze byc nie tak ? Ten post edytował Damiankossek 5.03.2011, 12:16:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba jeszcze musisz zapisac wyniki, cos w stylu:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() Natomiast teraz mam drugi problem, generuje sobię Zend_Formem formularz.
I wychodzi mi coś takiego: ![]() Jak ustawić labele zeby były obok inputów lub nad nimi ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o dekoratorach, akurat Zend z tym kuleje i jest to ciężki orzech do przetrawienia
![]() Jedna z pierwszych pozycji must-read to : link . -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee to proste jest - dodajesz Zend_Form_Decorator_Html, z odpowiednia nazwa taga i juz
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 12:28 |