![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
javascript
i jest tak, że jak kliknę to 2 x pojawia sie alert i oczywiście nie zmienia się kolor tła, chociaż jakieś pół godziny temu to działało. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź, co się kryje tutaj:
i tutaj:
Swoją drogą to takie magiczne, że coś nagle znika, prawda ;] -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
posprawdzałem to wszystko zanim napisałem post, tam wszystko było dobrze, ale zmieniełem położenie onclick()
zamiast w <label> dałem bezposrednio do <input> no udaje że działa.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Alert się pojawia, więc jest o tyle dobrze, że funkcja się wywołuje.
Pozostaje tylko pytanie: jakie jest tło. Dorzuć to tło do alertu - powinno się wyjaśnić. Ew. zamiast jednego alertu przed if'em daj 2 jeden alert po if, a drugi (nieco inny) po else. Zwykle tak właśnie się śledzi wątpliwe przypadki chodzenia JS. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego, co podałeś input nie posiada wartości atrybutu ID, natomiast odwołujesz się do elementu poprzez document.getElementById. Może tu tkwi problem?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:30 |