![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem tu nowy i niebardzo znam sie na php, ale staram sie w miare możliwości zgłębiać wiedze. Tworze strone na której chciałbym zamieścić formularz kontaktowy. Mam już włąsciwie gotowy taki formularz (nie ja go tworzyłem) który działa, ale chciałbym by osoba odbierająca wiadomośc nie dostawała ją jednym ciagiem, tylko by był tam podział typu: 1 linijka: treśc wiadomości 2 linijka: e-mail 3 nadawca. Dzięki za pomoc, byłbym wdzieczny za w miare gotowe rozwiazanie bo siedze nad tym juz kilka godzin i efekt raczej marny. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 6 Dołączył: 2.03.2011 Skąd: Wychylybyszyce :] Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiedziałem, że tak napiszesz i będzie trzeba to zrobić inaczej:] Jeżeli chcesz mieć formatowanie HTML to zmień te linijki:
W zmiennej $message możesz używać tagów html. Pozdrawiam Ten post edytował papryk 4.03.2011, 19:38:46 -------------------- Aktualnie : Technik cyrkowiec.
Inżynier w toku... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, bardzo mi pomgłeś
![]() Możesz jeszcze podpowiedzieć jak zrobić by w przychodzącej informacji nagłówki czyli słowa: 1. treść wiadomości: 2. e-mail: 3. nadawca: były jakoś wyróznione np. przez pogrubienie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 20:31 |