![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż moje umiejętności sprowadzają sie tylko do edycji html i czasami php postanowiłem poszukać na forum odpowiedzi na frustrujące mnie pytanie.
Nie znalazłem więc pisze, proszę o rady, o pomoc, co jak i gdzie. Zaznaczę, iż opieram się o cms extreme fusion. Mianowicie potrzebuje zrobić taki schemat: //*Jakiś tam baner o nazwie "rarytas"*// **przycisk "zatwierdź" **chciałbym umieścić w przycisku w postaci obrazka funkcje aby za jednym kliknięciem była wysłana informacja do mnie na email np. xx@xx.xx o danych zarejestrowanego użytkownika, który zalogowany klikną w niby przycisk "potwierdź" i o treści: "firma: rarytas login: pączek email: pączek@pączkowaty.pąk" Próbowałem coś kombinować z tym kodem:
I z tym kodem stworzyłem odrębny plik "formularz.php", lecz nie wychodzi mi, ponieważ tak jak nadmieniłem, nie mam takich umiejętności, czytałem już na stronach o skryptach itp. lecz nie udaje się. Posiadam Extreme Fusion IV (4.17) Z góry dziękuje za pomoc i licze na checipomoc z waszej strony. Pozdrawiam, Kamil S. Jeśli można to podam przykład na innej stronie: refbacki.pl/surf.php - W żadnym wypadku nie jest to reklama. Jak widać, pod każdą ofertą serwisu znajduje się przycisk "potwierdź rejestracje", gdy jestesmy tam zalogowani wyskakuje okienko "Informacja została wysłana. Weryfikacja będzie trwała 7 dni.". Po czym został do administratora w/w strony wysłany login użytkownika obecnie zalogowanego i nazwa serwisu pod którym znajduje się przycisk. Bardzo by mi to pomogło, czytam nadal na innych serwisach, ale ciężko jest mi z modyfikacją skryptu. Po rozwiązaniu problemu link z podaną stroną usunę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:31 |