![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki o to projekt odtwarzacza radia na stronę:
![]() Nie mam pojęcia jak zakodować go żeby działały wszystkie funkcje i najlepiej żeby automatycznie po wejściu na stronę się odpalał. Szukałem już długo ale nie znalazłem skryptów dzięki którym mógłbym to zakodować. Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I on jest napisany w PHP? Bo mi się wydaje, że to bardziej flash lub jakaś java.
Przepraszamy, wróżki na urlopie. @edit Poza tym nie ma nic bardziej denerwującego niż odpalająca się "muza" na stronie. Ten post edytował fifi209 4.03.2011, 17:16:00 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Flash + ActionScript 2.0/3.0 + XML ... Na pierwszy rzut oka tak to wygląda.
W PHP tego nie zrobisz; bo jak?! (X/D)HTML -> odpada, choć za pomocą <audio></audio> możesz dodać muzykę lecz nie zmienisz wyglądu odtwarzacza na taki jak na załączonym obrazku. Poszukaj w googlach tutoriali `jak zrobić odtwarzacz mp3 w technologii flash`. Pozdrawiam! Ten post edytował modern-web 4.03.2011, 17:57:00 -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W PHP tego nie zrobisz; bo jak?! A czemu tak napisałem? Rusz mózgownicą o tag tematu chodzi. To, że w php nie zrobi jest bardziej niż oczywiste - ale miałem na myśli zmianę ów tagu w temacie. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem tak na podstawie tematu, w którym zawarty jest wyraz: [PHP] ... , dlatego wydaje mi się że kolega nie ma zielonego pojęcia o przeznaczeniu tego języka zatem stwierdziłem za Ciebie fakt, że jest to niewykonalne (by zaprojektować taki odtwarzacz mp3 w php); nie dziękuj... ;p
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:31 |