![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Skąd: Chrzanów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem, mianowicie chcę wysłać drugi raz przesłane dane metodą post i nie mogę sobie z tym poradzić. Chodzi mi o to że mam pierwszą stronę na której mam np:
Druga strona (zamowienie.php):
Gdy kliknę na drugiej stronie wyślij to wywala mi błędy, że nie może znaleźć zmiennych (które wcześniej wyświetlił na tej samej stronie w tabeli) zamiast wysłać maila. Co z tym zrobić? Próbowałem już wywoływać na innych stronach zmienne, przekazywać je itp, ale nic nie dawało. Proszę o pomoc ![]() Ten post edytował leewang 3.03.2011, 19:04:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu w pierwszym formularzu przesylasz dane input name = imie i name = nazwisko?
A nie powinno byc przypadkiem name = temat i name = pytanie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2009 Skąd: Chrzanów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polę typu input bo osoba która będzie chciała skorzystać z formularza musi mieć możliwość wpisywania maila, tematu i pytania
![]() Ogólnie to chodzi mi o większy formularz, z większą ilością pól ale tutaj napisałem taki przykładowy żeby dowiedzieć się czemu zmienne które są na drugiej stronie w tabeli nie chcą się przesłać dalej do funkcji wyślij po kliknięciu przycisku. Ten post edytował leewang 3.03.2011, 19:13:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego.... bo są w tabeli a nie w formularzu... Pododawaj tam pola typu hidden, w value daj te zmienne i wtedy przesyłaj je dalej.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:19 |