![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2003 Skąd: Z Nikąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam 2 problemy mianowicie
1.Chodzi oto czy ktoś wie jak by wyglądał kod źródłowy tabeli o wymiarach 160 pix na 100 pix z nagłowkiem który będzie miał styl dashed. Najelpiej żeby nagłowek miał niebieski kolor a tabela pod nim troche jaśniejszy. Dziekuje z góry jeżeli to wogóle możliwe 2.Robie newsy w php i muszę dać prawa dostępu robie to w Windows Commander wchodzę na serwer gdzie jest moja strona klikam na dany plik potem zakładka Plik/Zmień atrybuty i zmieniam ale jak zmienie to wyskakuje mi ze niemoże zmienić atrybutów zdalnych plików wiecie może oco mu chodzi ![]() Dzięki z góry NeT -------------------- Poco sie tu patrzycie nic sensownego tu niema :)
GG : 1773723 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Witam mam 2 problemy mianowicie Panie kolego szanowny.. Juz panu na GG mówiłem, że jak pan chcesz skopiować to co ja mam na stronie, to weź pan se zajrzyj w żrodło. Jeśli sprawia panu problem dotarcie do mojego css, to proponuje poczytać trochę. Właśnie za to dostałes ignora na GG. Co tydzień wklejałem Ci link do kursu HTML a ty po miesiącu się mnie pytasz jak link zrobić. To już nawet nie jest śmieszne.
1.Chodzi oto czy ktoś wie jak by wyglądał kod źródłowy tabeli o wymiarach 160 pix na 100 pix z nagłowkiem który będzie miał styl dashed. Najelpiej żeby nagłowek miał niebieski kolor a tabela pod nim troche jaśniejszy. Co do zmiany atrybutów - chodzi "mu" prawdopodobnie o to, że (mogę się mylić) masz zablokowanego chmod'a. Jeśli mozesz telnetnij się (albo SSH) i sprawdz bezpośrednio z shella. Atrybutów nie da sie np. zmienić, przy niektórych rodzajach PROXY. (Np. mój służbowy Squid). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2003 Skąd: Z Nikąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze tp jaki kurs css byś polecił scanner albo na jakiej stronie się znajduje
Co to znaczy , że mam się telnetnąć do SSH?? -------------------- Poco sie tu patrzycie nic sensownego tu niema :)
GG : 1773723 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie, no ja nie mogę... Nawet moja cierpliwość ma swoje granice. Zajrzyj do cholery do archiwum wiadomości na swoim GG. ja to zrobiłem i znalazłem:
Kod [2003-02-20 13:35:33] <scanner> Pokazywałem Ci ten link od kilkunastu dni.
http://webmaster.helion.pl/kurshtml/indeks/indeks.htm To się robi żałosne. Co to telnet? Pierwszy link z googla: http://www.magsoft.com.pl/tajniki/jak_telnet.html SSh to w skrócie szyfrowany telnet. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:04 |