![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym zrobić taki pasek jak tutaj http://www.se24.wxv.pl/index.htm
chodzi mi o: http://img811.imageshack.us/img811/9008/obrazekpw.jpg lecz nie umiem go odpowiednie z konfigurować. oto kod: Kod begin_logged_out <div id="okno"> <div id="info"> <a href="profile.php?mode=register"><center>Witaj, nie jestes jeszcze zalogowany. Zaloguj sie by moc w pelni korzystac ze strony. Jezeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.</center></a> </div></div> <style> #okno { overflow-x: hidden; width: 100%; z-index: 1000; font-size: 11px; font-weight: bold; position: fixed; cursor: pointer; } #info a, #info a:link, #info a:visited, #info a:active { display: block; overflow-x: hidden; width: 100%; clear: both; color: #000000; background: #FFFFFF; padding: 5px; text-decoration: none; position: fixed; left: 0px; top: 0px; } #info a:hover { color: #ffffff; background: #000000; position: fixed; left: 0px; top: 0px; } </style> end_logged_out |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy masz to gdzies online?
-------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam, chodzi mi tylko aby ten kwadracik na środku był tak jak na screenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 26 Dołączył: 9.01.2011 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku pliku CSS dodaj taki kod:
Pozdro! -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Albo coś źle robię albo nie działa. coś źle na pewno. może tak napisz co konkretnie nie działa? -------------------- "Sometimes you're gonna get odd error syntax, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM and you're like, what in the world is that thing i have no idea what went wrong in my code. In english that error means you screwed up the references to an object" Kevin Skoglund
Drobna prywata: Ależ nie nie, nie zamierzam zmieniać płci w najbliższym czasie, więc zwracanie się do mnie per Pan jest odrobinkę nietrafione. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklepałeś to w tym miejscu (patrz **********) ?
-------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:02 |