![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzisiaj same problem tak więc kolejny temat
![]() Może zacznę od tego... mam pewien plik html/php z zawartością jak poniżej (mniej więcej ![]()
oraz plik link.php:
Chcę uzyskać to, abym po kliknięciu na jeden z czterech linków został przekierowany na odpowiednią stronę. I niby wszystko wydaje się być ok bo prawie to działa. A dla tego prawie, że jedyną przeglądarką w której działa to bez problemu jest Firefox. W IE, czy Operze jest troche gorzej. Odpalam przeglądarkę wpisuje adres, klikam na 1 z 4 linków i niestety nie odnajduje takiego adresu w sesji i jestem przekierowany do adresu podanego w else. Ale jeśli odświeżę przeglądarkę i znów klikne na któryś z linków wtedy wszystko jest ok. Czym może to być spowodowane? Co można jeszcze spróbować zmienić aby działało to poprawnie w każdej przeglądarce? nikt nie ma żadnego pomysłu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie to błąd w logice, gdzie wpisujesz do sesji adresy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zależności od tego na który link się kliknie do sesji jest przekazane odpowiednie id i dalej jest dołączane do adresu. Tylko nie wiem czemu dopiero po odświeżeniu strony. Więc jako tako to działa tylko takie działanie do niczego mi się nie przyda
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:40 |